Në dyqanin e tij, kasapi Wan Shen garanton se mishi që ofron nuk është i përzier, sepse ai shet vetëm mish të freskët të minjve.
Banorët në provincën jugore të Kinës, Guangdong, janë të njohur për aftësitë e tyre për të gatuar dhe për të ngrënë çfarëdolloj ushqimi, pavarësisht se sa i çuditshëm mund të jetë.
Tash ata po mundohen që të eksportojnë në pjesën tjetër të vendit njërin nga ushqimet e tyre më të shijshme, i cili është shumë më i shtrenjtë sesa mishi i pulës ose derrit.
Wan Shen thotë se blerësve mund t’u ofrojë edhe një proshutë speciale, ndërsa pohon se minjtë që ai gatuan janë mjaft të shëndetshëm.
Ndërsa disa nga klientët thonë se kanë ngrënë mish miu me vite të tëra dhe asnjëherë nuk janë sëmurë.
“Mund t’i skuqësh, pjekësh ose t’i ziesh. Janë shumë të ëmbël dhe shumë të shijshëm”, ka deklaruar një klient.